Elektra aanleggen in Den Helder

Kleine elektriciteitsklussen kunt u, als u een beetje handig bent, eenvoudig zelf doen. Bijvoorbeeld het verplaatsen van stopcontactpunten of het zetten van een dimmer op de verlichting. Gaat u liever voor de veilige weg of heeft u te maken met een grotere taak? Schakel in Den Helder en omgeving dan de hulp van de door ons aangedragen professional in. Wij voeren zowel kleine klussen als grote projecten op het gebied van elektra uit. Wij zijn u graag van dienst!

Tips bij het aanleggen van elektriciteit

Wilt u zelf stroom aansluiten in uw woning? Werk dan aan de hand van de volgende veiligheidsmaatregelen. Dan weet u zeker dat u op een veilige manier de elektriciteit gaat aanleggen. Schakel altijd eerst de elektriciteit uit, dit kunt u doen de hoofd- of groepsschakelaar om te zetten. Vervolgens controleert u met een spanningzoeker of u inderdaad de goede groep heeft uitgeschakeld. Zo weet u zeker dat u op een veilige manier de elektra kunt gaan aanleggen. Wilt u buiten elektriciteit aansluiten? Onder de grond moet u VMvK-kabels gebruiken. Deze zijn beschermd tegen de invloeden van buitenaf. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Ook voor renovatie en vervanging

Niet alleen voor elektriciteit aanleggen staan onze specialisten voor u klaar. Ook voor onderhoud en vervanging kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht. Wij zijn uw allround elektra specialist in Den Helder en omgeving. Onze specialisten staan voor u klaar!