Krachtstroom aanleggen in Den Helder

Heeft u besloten dat u graag een inductiekookplaat wilt aanschaffen? Of overweegt u de aankoop van een ander apparaat dat veel stroom vereist? Krachtstroom aanleggen kan in dit geval erg nuttig zijn. Een dergelijke aansluiting kan immers veel vermogen aan. Krachtstroom aansluiten kunt u het best aan een professional overlaten. In Den Helder em omgeving kunt u hiervoor de specialisten van de door ons aangedragen professional inschakelen. Wij hebben hier veel ervaring mee en staan ook voor u klaar!

Het verschil met normale stroom

Weet u wat het onderscheid is tussen normale stroom en krachtstroom? Sommige mensen denken dat het hierbij om een speciaal soort elektriciteit gaat. Dat klopt echter niet, want krachtstroom is hetzelfde als normale stroom. Het enige verschil is de stroomsterkte: deze is hoger bij de krachtige variant. Het gaat niet om een 230 voltaansluiting, maar om 230/400 volt. Hierbij wordt de elektriciteit aangesloten tussen een nulaansluiting en een 3 fase aansluiting. Tussen deze fasen is de spanning zo’n 400 volt, en tussen de fase en de nul gaat het om 230 volt. Krachtstroom kan daarmee behoorlijk meer vermogen leveren dan een standaard voltaansluiting. Voor zware elektrische apparaten is dit daarom een geschikte oplossing!

Krachtstroom aansluiten?

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die deze stroom biedt? Of wilt u onze specialisten meteen inschakelen voor krachtstroom aanleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door te bellen naar 0800 255 3733. We komen met veel plezier bij u in de regio Den Helder langs om voor een snelle aansluiting te zorgen. Dan kunt u vlug uitgebreid koken en tafelen!