Groepenkast plaatsen in Den Helder

Overal waar elektriciteit wordt gebruikt is een meterkast aanwezig. Hierin vindt u de groepenkast. Dit is het punt waarop stroom een pand binnenkomt vanaf de energieleverancier. Daar wordt het verdeeld over de verschillende groepen, en van daaruit over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. De groepenkast vormt dan ook een essentieel onderdeel van uw elektrische installatie. Woont u in de regio Den Helder en wilt u zeker weten dat uw groepenkast werkt zoals het hoort? Of wilt u uw schakelkast uitbreiden en een extra groep aanleggen? De elektriciens van de door ons aangedragen professional zijn u graag van dienst.

Bescherming tegen kortsluiting

De groepenkast is het centrale punt voor de stroom in uw woning en daarom erg belangrijk. Onze elektriciens kunnen u hier alles over vertellen. Naast het verdelen van de stroom, heeft deze kast namelijk ook een beveiligende werking. Bepaalde functies beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de groepenkast er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is, en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan.

Vervanging en uitbreiding

Niet alleen voor plaatsing kunt u bij onze experts terecht. Ook de groepenkast vervangen of uitbreiden kunnen wij voor u verzorgen. We kunnen een aardlekschakelaar aansluiten en in overleg met u de groepenkast samenstellen. Zo wordt de kast weer helemaal aangepast op uw woonsituatie! Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, dan vertellen we u er alles over. In Den Helder en omgeving staan wij voor u klaar!