Elektrotechniek in Den Helder

Wilt u uw huis beter beveiligen tegen brand? Is het tijd om uw elektrische bedradingssysteem te vernieuwen? Als u in Den Helder of omgeving op zoek bent naar een ervaren elektromonteur, dan heeft u hem gevonden. Voor al uw klussen op het gebied van elektrotechniek schakelt u Potense B.V. in. Onze ervaren specialisten staan altijd voor u klaar.

Van data-installatie tot domotica

Een baan in de elektrotechniek staat Potense B.V. voor veel afwisseling. Bent u benieuwd wat wij zoal voor u kunnen verzorgen? We geven u een greep uit onze werkzaamheden:

  • Data-installaties aanleggen
  • Domotica
  • Licht- en krachtinstallaties
  • (Brand)beveiliging
  • Overspanningsbeveiliging

Heeft u een andere klus waarvoor u een elektromonteur wilt inschakelen? Ook dan kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn! Laat ons uw wensen weten, en wij maken er voor u werkelijkheid van!

Neem contact op

Wilt u ons elektrotechnisch installatiebedrijf inschakelen voor een specifieke opdracht? Of wilt u deskundig advies om uw ideeën concreet en uitvoerbaar te maken? Onze experts denken graag met u mee bij al uw vragen op het gebied van elektrotechniek. Neem daarom gerust contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld door te bellen naar 085 - 106 16 95. Onze elektromonteur komt dan zo vlug mogelijk naar u in de regio Den Helder toe om u van dienst te zijn!